Laura Llaneli a Fundació Joan Brossa

MEVAVEU

Mevaveu és el resultat d’un procés d’investigació amb relació al so, la veu, el llenguatge i les identitats de gènere que estudia el rol que la veu ocupa a l’hora de definir-nos.


Aquesta creació de Laura Llaneli és un dels projectes guanyadors de la convocatòria oberta PostBrossa 2022-2023 del Centre de les Arts Lliures.

 

El projecte MEVAVEU proposa una instal·lació sonora formada per vuit altaveus que mostren la veu de diverses persones que en algun moment han sentit disconformitat entre la seva veu i el seu gènere en diferents situacions individuals i col·lectives a manera de composició sonora. Una instal·lació com a resultat d’un procés reflexiu grupal en el qual la veu parlada, la veu individual cantada i la veu col·lectiva dins d’un cor són protagonistes. La instal·lació incideix en l’ús de la veu com a identitat més enllà dels cossos associats a elles, no mostrant imatges de les persones participants i sense revelar les seves identitats de gènere, evitant així, una assignació binària de les veus.

 

Mevaveu és un dels tres projectes guanyadors de la convocatòria oberta PostBrossa 2022-2023, junt amb Grafia animada per a després del diluvi, de Laura Ginés, i Coses que fan crack, de Pere Llobera. Amb aquesta edició, el Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa renova el seu compromís per promoure la creació contemporània aportant un suport real a la creació i oferint, al mateix temps, un espai d’exhibició a les propostes guanyadores. Al mateix temps, dona veu i provoca la creació de propostes que, d’alguna manera, estiguin acord amb un esperit brossià d’experimentació, radicalitat i compromís crític.

 

Del 18 de maig 25 de juny del 2023

Inauguració: 18 de maig del 2023

May 18, 2023
29 
of 89